Smhi trossö

10-dygnsprognos för Trossö, ö, Karlskrona – SMHI

Prognos för 10 dagar. Temperatur, nederbörd (regn och snö), vind, lufttryck, luftfuktighet, sikt, solens uppgång och nedgång.

Väder Trossö, idag och 10 dygn framåt (YR och SMHI)

Aktuell väderprognos. Trossö har just nu 3 grader, klart och svaga vindar. I kväll visar prognosen på växlande molnighet. Temperaturen ligger runt 1 grader.

Detaljerad tvådygnsprognos för Trossö – vackertväder.se

Tvådygns-väderöversikt för Trossö, Blekinge, två dygn framåt. Jämför väder från SMHI, YR och FMI. Temperaturer, nederbörd, vindriktning och snö.

FMI tvådygnsprognos för Trossö – vackertväder.se

Snabb FMI-väderöversikt för Trossö, Blekinge, två dygn framåt. Jämför väder från SMHI, YR och FMI. Temperaturer, nederbörd, vindstyrka och snö.

Trossö – FintVäder.se

Jämför väderprognoser för Trossö från SMHI och YR. Se temperatur, regn och vind snabbt och enkelt hos oss.

Vejrudsigt – Trossö SMHI – flotvejr.dk

Lokal vejrudsigt for Trossö. Time-for-time og ti-dages vejrudsigt. Vejrkort og vejrhistorik. | SMHI.

Lokalt väder i Trossö – Blekinge – Foreca

Vädret i Trossö idag, i morgon och upp till 15-dygnsprognos. Temperatur, vind, nederbörd, väglag och mycket mer väderinformation.

Väderprognos för Trossö 10 dygn – Foreca.se

10-dygnsprognos för Trossö … Temp. Känns som. Vind. Fuktighet. Regn. Prognos. 07:00. Mulet, men troligen uppehåll. +6°.

Flensburgska gården | Länsstyrelsen Blekinge

Flensburgska gården | Länsstyrelsen Blekinge

… och är typisk för de stadsgårdar som högreståndspersoner lät uppföra efter den stora branden 1790 då 75 procent av byggnaderna på Trossö gick förlorade.

Gården på hörnet Bredgatan 19 och Östra Köpmansgatan 5 består av ett bostadshus och två uthus. Den vackra trädgården byggdes 1791 och är typisk för de stadsgårdar som högreståndspersoner lät uppföra efter den stora branden 1790 då 75 procent av byggnaderna på Trossö gick förlorade.

Karlskrona – Aimo Park

Staden är uppbyggt av 33 öar med centrumön Trossö som nav. Karlskronas skärgård består av 1650 öar, kobbar och skär och SMHI utsåg Karlskrona till Sveriges …

Keywords: smhi trossö