Presenttips till bästisen som har allt

Vi har nog alla minst en person i våra liv som påstår att de redan har allt de vill ha. Om det är din bästis och det nu börjar närma sig hens födelsedag, namnsdag eller kanske examensfest, kan det vara en utmaning att komma på vad du ska ge i present. Av den orsaken har vi sammanställt en lista över de mest finurliga presenttipsen till bästa vänner.

En gåva som kan hjälpa hen att bryta en dålig vana

En present till din bästis behöver inte nödvändigtvis vara skämtsam. Det är trots allt din bästa vän det är tal om. Han eller hon förtjänar något som visar hur mycket du bryr dig. Därför kan en present som kan hjälpa hen att bryta en dålig vana vara perfekt för detta ändamål. Vad sägs om en bok för att hjälpa hen bryta vanan att slentrianscrolla, en vape för att trappa ner rökandet eller kanske en sovmask för att hen ska sova ordentligt på natten? 

Ett fotopussel med en bild av er tillsammans

Om du vill att din bästa vän ska minnas dig för alltid kan du designa ett fotopussel med en bild på er två tillsammans. Om du inte redan har ett foto med er båda på är det dags att plåta en bild ögonblickligen! Det finns flera företag som tar emot foton och förvandlar dem till högkvalitativa pussel. Skäm bort din bästis med en gåva som hen tveklöst kommer att älska!

En helkväll med dig

Om det finns något som din bästis inte kan få nog av är det tid med dig. Det är trots allt därför ni är bästa vänner. Så om du inte kan komma på något annat kan du alltid ge bort en helkväll med dig! Det vill säga att du avsätter en hel kväll för din kompis och planerar vad ni ska göra in i minsta detalj. Du kan till exempel boka bord på hans eller hennes favoritrestaurang eller styra upp en middagsbjudning hemma. Netflix och snacks i sängen efteråt, eller om ni är på festhumör – gå ut och festa!

Strumpor med din bästis ansikte som tryck

En otroligt kreativ och inte minst rolig present som garanterat kommer att sätta ett leende på din bästa väns läppar är strumpor med hans eller hennes ansikte tryckt på dem. Precis som det finns flera företag som specialiserar sig på fotopussel finns det också förvånansvärt många nätbutiker som trycker strumpor med ansikten på. Så välj en rolig bild på din bästis och beställ strumpor med motivet. Resultatet kommer garanterat att få er båda att asgarva.

En tjusig blombukett

Blommor är något man aldrig kan få nog av. Och något som man sällan köper till sig själv, men som i stort sett alla älskar att få i present. Så om du fortfarande inte har hittat den perfekta presenten till din bästis, lovar vi att de kommer att uppskatta en blombukett. Se till att du väljer de blommor som passar tillfället och som han eller hon gillar. Köp gärna en vas för säkerhets skull, och har du tid över kan du alltid skriva ett gulligt kort.